Vrouw aangehouden op verdenking van flessentrekkerij

5 maanden geleden gepubliceerd

Een 43-jarige vrouw uit Middelburg is aangehouden op verdenking van flessentrekkerij na een diner in een restaurant aan de Vlissingse boulevard. Flessentrekkerij wordt gedefinieerd als het bestellen of afnemen van goederen zonder te betalen, een vorm van oplichting.

Incident in Vlissingen

Volgens de politie moesten agenten woensdagavond rond 20.45 uur naar het restaurant aan de boulevard. De vrouw had voor ruim 120 euro gegeten en gedronken, maar weigerde te betalen. Ze ontving de agenten niet erg hartelijk en is vervolgens aangehouden en meegenomen naar Torentijd. In Torentijd weigerde ze mee te werken aan het insluiten. Ze is na fouillering en het nemen van haar vingerafdrukken in de cel gezet.

Eerdere incidenten

Uit politieonderzoek blijkt dat de vrouw zich op dinsdag 20 februari ook twee keer schuldig heeft gemaakt aan flessentrekkerij. Ze heeft toen in een restaurant in Goes voor ongeveer 35 euro en later voor ruim 80 euro gegeten en gedronken, zonder te betalen. Ze is die dinsdagavond aangehouden en heeft de nacht in de cel doorgebracht. De volgende dag werd ze vrijgelaten na het afleggen van een verklaring en het opmaken van een proces-verbaal, in afwachting van haar rechtszaak. Het lijkt erop dat dit haar niet heeft weerhouden om opnieuw de fout in te gaan.

De vrouw zit momenteel nog vast.