Vier verdachten aangehouden voor schietincident in Vlissingen

2 maanden geleden gepubliceerd

Het arrestatieteam, flexteam en de recherche hebben maandag 5 februari vier verdachten aangehouden op verschillende locaties in Vlissingen. Deze aanhoudingen houden verband met meerdere recente schietincidenten.

Details van de arrestaties

De verdachten zijn drie mannen van 19 jaar en één van 20 jaar oud. Bij twee van hen is een handvuurwapen in beslag genomen. Er zijn ook doorzoekingen uitgevoerd waarbij onder andere drugs zijn gevonden. De vier verdachten zijn inmiddels verhoord en blijven in hechtenis voor verder onderzoek.

Het onderzoek richt zich op de betrokkenheid van deze verdachten bij een schietincident op 1 januari 2024 op de Bloemenlaan in Vlissingen en een incident met bedreiging en mishandeling met een vuurwapen in Middelburg.

Gewonde bij schietincident

Tijdens het schietincident op de Bloemenlaan raakte een 33-jarige inwoner van Vlissingen gewond. Het onderzoek naar deze incidenten en de mogelijke betrokkenheid van de vier aangehouden verdachten loopt nog.

Oproep voor informatie

Mensen die meer informatie hebben over deze incidenten worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie. Anoniem informatie delen is ook mogelijk.