Verdachte van 27 voor poging doodslag uit Vlissingen aangehouden

Normal aanhouding  1
Afbeelding: Politie

Vlissingen - De politie arresteerde vrijdag 14 februari 2020 rond 17u30 op de Glacisstraat een verdachte (27) uit Vlissingen wegens poging doodslag. Het ligt vermoedelijk in de relatiesfeer.

Het slachtoffer (v) uit Vlissingen werd vrijdagochtend rond 08u30 uur buiten op de Kasteelstraat mishandeld. Zij wist te ontkomen en de dader vluchtte. Vermoedelijk ligt het in de relatiesfeer. De politie stelde een onderzoek in, maar kon de verdachte in eerste instantie niet traceren. Agenten doorzochten de woning van de verdachte. Er lagen enkele legale steekwapens en 1 illegale mes in de kamer. De politie nam deze in beslag en nam de andere wapens uit voorzorg mee. De verdachte werd gesignaleerd en rond half zes zagen agenten hem op de Glacisstraat. Ze hielden hem aan. In zijn rugzak vonden agenten een bijl. Ze namen deze in beslag.

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
19:06

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief