Twee personen aangehouden voor mishandeling in Vlissingen

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Een 20-jarige man uit Capelle a/d Ijssel en een 21-jarige vrouw uit Middelburg zijn woensdagavond 16 december aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij zouden een 56-jarige man uit Vlissingen hebben geslagen en geschopt.

De Vlissinger zat rond 17.30 uur in een geparkeerde auto aan het Bellamypark te wachten toen vanuit een andere geparkeerde auto een jongeman naar hem toe kwam. De man is uitgestapt en werd ineens door de 20-jarige man belaagd. De man sloeg en schopte hem. Er ontstond een schermutseling. Ook de vrouw kwam erbij en trapte het slachtoffer meerdere malen tegen zijn lichaam. Een voorbijganger is tussenbeide gekomen en heeft de personen uit elkaar gehaald. Agenten hebben de man en de vrouw aangehouden. Ze zitten vast en worden donderdag verhoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Agenten namen getuigenverklaringen op. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

 

 

 

 

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
18:09

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief