Twee slachtoffers gewond na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

5 maanden geleden gepubliceerd

In Vlissingen zijn twee inzittenden van een auto gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbus. Dit ongeval vond plaats op dinsdagavond 13 februari. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bestelbus is aangehouden op verdenking van roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed. Hij is overgebracht naar een politiecel.

Aanrijding en gevolgen

Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur op de kruising President Rooseveltlaan en de Koudekerkseweg. De personenauto en bestelwagen botste, waardoor de auto over de kop is geslagen. Beide inzittenden, een 22-jarige vrouw uit Vlissingen en een 21-jarige vrouw uit Middelburg, zijn door brandweerlieden uit de auto bevrijd en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht.

Bestuurder aangehouden

De 36-jarige bestuurder van de bestelauto uit Vlissingen is aangehouden. Uit zowel een blaastest (alcohol) als een speekseltest (drugs) kwam een positief resultaat, wat duidt op vermoedelijk rijden onder invloed. Naar de toedracht van het verkeersongeval wordt verder onderzoek gedaan door de politie.