Politie waarschuwt voor inbrekers in winkels Oost-Souburg en Vlissingen

Normal zijkant politieauto met logo

De afgelopen twee weken hebben inbrekers in zeven winkels in Vlissingen en Oost-Souburg ingebroken. De politie roept mensen op om alert te zijn en verdachte situaties onmiddellijk via 112 te melden.

Vanaf Eerste Kerstdag tot en met vandaag werd ingebroken in vier winkels in Vlissingen aan Paauwenburgweg, Paul Krugerstraat, Scheldestraat en Walstraat. In dezelfde periode vonden ook drie inbraken plaats bij winkels in Oost-Souburg aan de Kanaalstraat. De inbraken vinden plaats rond middernacht of in de vroege ochtend. De dader(s) kwamen vaak binnen door een deur te vernielen. De buit bestond meestal uit geld en diverse artikelen uit de winkelvoorraad.

Hebt u iets gezien of hebt u bewakingsbeelden?

Heeft u meer informatie over de dader(s) of heeft u bewakingsbeelden? Bel dan met de politie: 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-12207006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Ziet u een verdachte situatie bel dan onmiddellijk 112!

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
18:15

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief