Politie onderzoekt geweldsincident op station Vlissingen

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Op zaterdagavond 2 maart 2024 heeft er een ernstig geweldsincident plaatsgevonden op het station van Vlissingen. Een 21-jarige man uit Delft wordt ervan verdacht een 36-jarige man uit Vlissingen op het spoor te hebben geduwd. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Incident

Rond 21.15 uur reageerden politieagenten op een melding van spoorwegpersoneel. Een 36-jarige man uit Vlissingen zou door een onbekende man op het spoor zijn geduwd. De politie trof de gewonde man aan op het station. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Arrestatie

Kort na het incident konden politieagenten, dankzij oplettend spoorwegpersoneel, een verdachte aanhouden in een stilstaande trein. Het gaat om een 21-jarige man uit Delft. De verdachte zit vast en wordt vandaag verhoord.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident of iets hebben gezien wat eraan vooraf is gegaan. Als u op zaterdagavond rond 21.15 uur op het station was en informatie heeft, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.