Jongeman (21) gearresteerd in Vlissingen na afpersing scootereigenaar

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Vlissingen - De politie hield woensdagavond aan de Lindeijerlaan een jongeman aan, nadat hij de eigenaar van een gestolen snorscooter had afgeperst.

Op donderdagochtend 21 mei jl. werd bij een woning aan het Westerzicht een scooter gestolen. De 18-jarige eigenaar werd de afgelopen dagen via Snapchat benaderd, hem werd deze scooter voor vijfhonderd euro aangeboden. Het slachtoffer moest het geld woensdagavond in een prullenbak aan de Papegaaienburg leggen. De eigenaar waarschuwde de politie, die op het afgesproken tijdstip de omgeving afzette.

Prullenbak

Rond 21.00 uur verscheen een jongeman, hij keek in de prullenbak en zag toen een politieauto staan. Hierop rende hij weg in de richting van de Kleiweg. Agenten wisten hem te arresteren aan de Lindeijerlaan. Het bleek te gaan om een 21-jarige man uit Rotterdam. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. 

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
19:53

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief