Bestuurder doorgereden na ongeval in Vlisssingen, politie doet onderzoek

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Een 37-jarige man uit Vlissingen is zondagochtend gewond geraakt na een verkeersongeval. De bestuurder is doorgereden. De auto die vermoedelijk bij het ongeval is betrokken, is later aangetroffen in de omgeving van het ongeval. De politie onderzoekt de toedracht. Er is nog niemand aangehouden.

Een voorbijganger treft rond 07.45 uur in de Van Dishoeckstraat een gewonde man op straat aan. Hij alarmeert direct de hulpdiensten. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. De voetganger is aangereden waarna de automobilist is doorgereden. Het voertuig wordt korte tijd later – zonder bestuurder - in de Van de Spiegelstraat teruggevonden. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek. Op de plaats van het ongeval hebben verkeersongevallenspecialisten onderzoek gedaan.  De politie doet  verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

 

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
19:18

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief