Arrestatie na geweldadige winkeldiefstal Paardenstraat in Vlissingen

Normal aanhouding

De politie arresteerde maandagavond 7 september 2020 rond 19u27 in de Paardenstraat een 39-jarige verdachte van winkeldiefstal, hij sloeg tijdens de achtervolging vermoedelijk een personeelslid.

De verdachte (woonplaats onbekend) rende maandagavond rond 19u20 met een tas vol goederen de supermarkt aan de Aagje Dekenstraat uit. Twee personeelsleden achtervolgden de verdachte omdat ze hem van winkeldiefstal verdachten. Op het moment dat de verdachte even verderop een afgesloten winkeldeur probeerde te openen sloeg hij vermoedelijk een personeelslid. Camerabeelden moeten dit uitwijzen. De verdachte vluchtte en liet een tas op straat vallen. De personeelsleden zetten de achtervolging voort. In de Palingstraat arriveerde de politie. Agenten hielden de verdachte in de Paardenstraat aan. Niemand raakte ernstig gewond. In de tas zaten wasmiddelen waarvoor niet betaald was. De verdachte zit vast voor nader onderzoek.

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
20:01

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief