Man aangehouden met verzet tijdens bromfietscontrole in Vlissingen

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Vlissingen - Een 22-jarige man uit Vlissingen is vanmiddag tijdens een bromfietscontrole op het Baskenburgplein onder hevig verzet door de politie aangehouden omdat hij een van de agenten met de dood bedreigd had. De dienders waren genoodzaakt pepperspray in te zetten.

De politie hield vandaag in Vlissingen vanwege overlastmeldingen diverse bromfietscontroles. Bij een controle op het Baskenburgplein werd een snorfietser aan de kant gezet. De bromfiets bleek een te hoge constructiesnelheid te hebben. De bestuurder die al vaker door de politie aan de kant is gezet gedroeg zich erg recalcitrant en opstandig. Om mogelijk drugsgebruik te controleren wilde een politieman een speekseltest afnemen. Dit weigerde de man. Hij bedreigde daarop een van de agenten met de dood. Hierna besloten de politiemensen de man aan te houden. De verdachte sloeg op de vlucht. Hij werd achterhaald maar verzette zich hevig. Hij werd met pepperspray bespoten en uiteindelijk overmeesterd Hij is aangehouden en vastgezet in Torentijd.

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
03:23

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief