Twee aanhoudingen na beëindigen feest in Vlissingen

Normal aanhouding boeien001

Agenten hebben zondagnacht een feest aan de Singel beëindigd. Er zijn twee personen aangehouden omdat zij niet voldeden aan bevel of vordering.

Agenten gingen rond 01.00 uur na een overlastmelding naar een loods aan de Singel. Daar was een feest gaande waarbij enkele tientallen personen aanwezig waren. Bij aankomst van de politie gingen een aantal feestgangers er direct vandoor. Agenten hebben het feest gestopt omdat de noodverordening met betrekking tot de coronamaatregelen werd overschreden. 15 Aanwezigen hebben een boete gekregen. Er zijn twee aanhoudingen verricht. Een 20-jarige man uit Koudekerke weigerde het pand en het terrein te verlaten en is daarop aangehouden. Een 19-jarige man uit Oost-Souburg stond op terrein bij de feestlocatie en weigerde te vertrekken. Na meerdere malen te zijn gevorderd is hij aangehouden.

 

Adverteren op VlissingenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op VlissingenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Vlissingen
01:51

18° C

Zwaarbewolkt

1.79 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief